vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof cremefarvet

4.464 kr.

Få den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i smuk cremefarvet stof. Forkæl dig selv med en god nats søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991031 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof cremefarvet, Pris: 4281.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Denne elegante seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse, hver gang du lægger dig til rette.

Med sit stilfulde design i cremefarvet stof tilføjer denne seng ikke kun skønhed til dit soveværelse, men også en følelse af ro og velvære. Det slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og vil sikre, at du sover behageligt hele natten.

En af de mest fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden efter dine behov og nyde den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Aldrig har det været så behageligt at slappe af i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der garanterer holdbarhed og optimal komfort. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort hele natten.

Topmadrassen, som også følger med, er hudvenlig og sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den bløde overflade vil give dig lyst til at blive i sengen hele dagen.

Tag det næste skridt mod den bedste søvn i dit liv med vores vidaXL kontinentalseng. Skabt med omtanke for detaljer og designet til at opfylde dine behov for komfort og velvære. Giv dig selv den forkælelse, du fortjener, og oplev en nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top