vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

5.264 kr.

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949641 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm dig væk i luksus og komfort med denne elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng er ikke kun en funktionel soveplads, men også et smukt designelement i ethvert soveværelse. Det slidstærke stof giver sengen et rent og stilfuldt look samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden.

Det unikke ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. LED-striberne langs sengens ramme tilføjer en stemningsfuld belysning, der skaber en hyggelig atmosfære og gør det til en fornøjelse at slappe af i sengen.

Madrasen i denne kontinentalseng er designet med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed samtidig med at de tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser for en uforstyrret søvn. Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort og beskyttelse til din seng.

Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og den har et praktisk USB-stik, selvom den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Oplev den ultimative komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Skab dit eget private oase og nyd en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Pakken indeholder alt, du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-striber. Gør din drøm til virkelighed med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top