vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.815 kr.

Vil du forvandle dit soveværelse? Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng i smukt mørkegrønt fløjl – din drømmeseng venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917175 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl mørkegrøn

Livet er for kort til dårlig søvn. Med vores elegante vidaXL kontinentalseng i dyb mørkegrøn fløjl kan du opleve en helt ny standard for luksus og komfort i dit soveværelse. Denne smukt designede seng er ikke kun et møbel, det er en investering i din nattesøvn og velvære.

Den bløde fløjl, der dækker sengen, inviterer dig til at røre ved den og nyde den luksuriøse følelse af dette tætte og jævne stof. Uanset om du ligger ned for at hvile eller sidder op for at læse en god bog, tilbyder denne kontinentalseng en uhørt komfort og stil.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasningsevne til din krop. Du vil opleve en unik balance mellem fasthed og behagelig komfort, som giver dig den bedste nattesøvn nogensinde. Endnu en overraskelse er den justerbare sengegavl, som ikke kun giver en stilfuld finish, men også støtter din ryg, når du sidder op i sengen.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din soveoplevelse. Og med den multifunktionelle bænk inkluderet i pakken får du ikke kun en ekstra siddeplads i dit hjem, men også en elegant og praktisk løsning til din seng.

Detaljerne i designet og kvaliteten af materialerne gør denne kontinentalseng til det ultimative valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn og en stilfuld indretning i hjemmet. Giv dig selv den gave det er at sove godt og vågne op forfrisket hver morgen med vidaXL kontinentalsengen i dyb mørkegrøn fløjl.

Scroll to Top