vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.860 kr.

Få din følelse af luksus til at blomstre med vores smukt designet kontinentalseng i mørkegrøn fløjl. Gør din søvnoplevelse til ren fornøjelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918132 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen i fløjlsmørkegrøn på 120×200 cm får du ikke bare en seng – du får en oase af luksus og komfort i dit hjem. Den bløde fløjlsoverflade er en fryd for sanserne og tilføjer en sofistikeret og elegant touch til ethvert soveværelse.

Den justerbare sengegavl giver dig perfekt rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. Med en madras med pocketfjedre får du ikke bare optimal støtte, men også en lydløs og behagelig søvnoplevelse. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop for en skræddersyet soveoplevelse.

Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Med sin mørkegrønne farve skaber kontinentalsengen en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Den er fremstillet af høj kvalitet fløjl, krydsfiner og konstrueret træ for holdbarhed og elegante finish.

Bemærk, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Hver enhed leveres med en brugervenlig manual for nem montering.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i fløjlsmørkegrøn. Læn dig tilbage, slap af og nyd den luksuriøse komfort, denne seng har at tilbyde. Din søvn fortjener kun det bedste, og denne seng leverer netop det. Skab dit personlige fristed med vidaXL kontinentalsengen, og lad drømmene føre dig til en dyb og fredfyldt søvn hver nat.

Scroll to Top