vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.904 kr.

Få luksuriøs komfort og stil i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Den elegante fløjlsoverflade og komfortable madras vil sikre en god nattesøvn hver gang. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918259 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

Drømmer du om en god nattesøvn i en seng, der oser af elegance og luksus? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit smukke design og høje komfortniveau vil denne seng kunne give dig den ultimative søvnoplevelse, du fortjener.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne kontinentalseng er det bløde fløjlsmateriale, der omgiver sengen. Fløjl er ikke kun en luksuriøs tekstiltype, men det er også utroligt behageligt og blødt at røre ved. Du vil føle dig indhyllet i ren komfort, når du ligger i denne seng.

Sengens sengegavl er ikke kun praktisk, men også stilfuld. Du kan justere højden på sengegavlen for at opnå den mest behagelige position, når du læser eller ser tv i sengen. Denne funktion giver også en fremragende støtte til din ryg, så du kan slappe af i optimal komfort.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du kan få en uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte i madrassen får du den rette mængde fasthed og stabilitet, hvilket gør denne seng ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde en ekstra lag komfort og beskyttelse til din madras.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Den sorte farve og fløjlsmaterialet giver bænken et elegant og stilfuldt udtryk, der passer perfekt til resten af sengen.

Samlet set er denne vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i sort fløjl et eksklusivt valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Tag dine søvnrutiner til næste niveau med denne luksuriøse seng, og lad dig forføre af dens skønhed og komfort. Oplev drømmenes land hver nat med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top