vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.195 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, luksuriøs madras og cremefarvet stof – din drømmeseng venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880209 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og ultimativ afslapning? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i en smuk cremefarvet stofudgave, kan du nu opleve den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet. Denne kontinentalseng er ikke bare en seng; den er en investering i din søvnkvalitet og generelle velvære.

Sengens slidstærke stof i en elegant cremefarve bringer et pust af friskhed og lyst ind i ethvert soveværelse. Udover sit æstetiske udseende sikrer stoffet både åndbarhed og holdbarhed, hvilket bidrager til en behagelig soveoplevelse, hver nat. Den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden, giver ikke kun en fremragende rygstøtte, men tilføjer også et touch af luksus til din seng.

Madrasen med pocketfjedre i denne kontinentalseng er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte giver madrassen optimal stabilitet og komfort, hvilket er ideelt for enhver sovestilling.

Topmadrassen i hudvenligt stof tilføjer ekstra blødhed og komfort, mens den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en dekorativ tilføjelse til dit soveværelse. Denne seng er ikke kun en soveplads, men et møbelstykke, der tilfører elegance og funktionalitet til dit private rum.

Med et sæt bestående af sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk, er denne kontinentalseng en komplet løsning til dine søvnbehov. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen af denne kontinentalseng en leg.

Giv dig selv den gave det er med en god nats søvn på vores vidaXL kontinentalseng. Lad dig fordybe i komforten og luksusen, og opdag, hvorfor denne seng vil være din favoritplads i hjemmet. Din søvn fortjener det bedste – og det bedste er denne kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top