vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.788 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkegrøn. Gør din søvnoplevelse magisk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876816 Kategori:

Dykk ned i en verden af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkegrøn fløjl. Denne drømmeseng vil transformere dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Forestil dig at synke ned i den bløde og luksuriøse fløjlsdrøm, der omfavner din krop og giver dig den ultimative søvnoplevelse. Fløjlsmaterialet er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en sofistikeret touch til din indretning.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at sikre den optimale støtte, når du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen. LED-lysbåndet, der pryder sengens omkreds, tilføjer en stemningsfuld atmosfære med sine farverige nuancer, der skaber et unikt og hyggeligt lys i rummet.

Men komforten stopper ikke her – den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også utroligt blød og behagelig at ligge på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning, så du kan være sikker på, at du modtager et helt nyt og ubrugt produkt. Yderligere, vær opmærksom på, at en USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken, men med den klarlige brugermanual, er monteringen en leg.

Så lad dig forføre af elegance og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Træd ind i en verden af uforglemmelige søvnmomenter og giv dit soveværelse et løft med dette smukke møbel, der ikke kun er en seng, men en oase af velvære og stil.

Scroll to Top