vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.757 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med elegante LED-lys og blødt fløjl. Perfekt til en god nattesøvn og en moderne indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874506 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 120×200 cm i fløjl mørkegrøn er det perfekte valg til at skabe en luksuriøs og elegant stemning i dit soveværelse. Med denne seng kan du se frem til en god nats søvn og et stilfuldt udtryk i din indretning.

Sengens bløde fløjlstextur giver ikke kun et luksuriøst udseende, men er også behagelig at berøre og skaber en indbydende atmosfære. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun ekstra komfort, men giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Det mest unikke og spændende ved denne seng er det farverige LED-lys, som skaber en magisk stemning i rummet. Lysstriben langs sengens kant kan justeres i lyseffekt og farver, så du kan skabe den atmosfære, der passer til dit humør.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du optimal støtte og komfort, da fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra behagelig støtte.

Bemærk, at denne kontinentalseng er designet med fokus på både kvalitet og stil. Med en sengeramme af høj kvalitet og holdbart materiale vil denne seng være et elegant og funktionelt tilskud til dit hjem.

Oplev en hel ny måde at sove på med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig inspirere af LED-lysets magi og skab en indbydende atmosfære i dit soveværelse, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med denne unikke seng, der er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet.

Scroll to Top