vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

5.067 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse, stilfulde kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Oplev komfort og elegance hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811536 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys giver dig ikke kun en god nattesøvn, men tilfører også en luksuriøs og stilfuld atmosfære til dit soveværelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng en sand perle i enhver sovekammer.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer et touch af elegance og lethed til rummet. Det åndbare materiale sikrer en behagelig temperatur, mens den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du sidder op og slapper af.

Det højdepunkt i denne seng er den farverige LED-strip, der lyser op om natten og skaber en magisk stemning. Du kan skifte imellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe den perfekte atmosfære til afslapning eller læsning.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og komfort. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig og blød betræk, der sikrer en ekstra lag af komfort.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Du skal sørge for at have en certificeret 5V USB-strømkilde til LED-lyset.

Opgrader dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng og skab en oase af komfort og stil. Lad dig inspirere af lysets magi og nyd en god nats søvn i en seng, der er mere end bare en seng – det er et kunstværk i sig selv.

Scroll to Top