vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl sort

3.990 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smukt fløjl. Skab en elegant oase med sofistikeret design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806094 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl sort, Pris: 4002.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne smukke seng vil være kronjuvelen i dit soveværelse og give dig den ultimative soveoplevelse.

Sengen er betrukket med blødt fløjl, der føles behageligt og luksuriøst mod huden. Sengegavlen er justerbar i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne siddeposition, når du læser eller ser tv i sengen.

Det, der virkelig gør denne seng til noget særligt, er det farverige LED-lys, der omgiver den. Skab en hyggelig atmosfære i dit soveværelse med dette imponerende lysdisplay, der kan tilpasses efter dit humør.

Madrasen på sengen har pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort under din søvn. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelser for at sikre en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød for en endnu mere behagelig liggeoplevelse.

Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du kan også tilpasse LED-striben ved at klippe den til den ønskede længde. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men at sengen leveres med alt andet, du har brug for.

Giv dig selv den gave at vågne op frisk og udhvilet hver morgen med vores vidaXL kontinentalseng. Lad dig forkæle med luksus og stil i dit eget soveværelse og forvandl din soveoplevelse til noget helt specielt.

Scroll to Top