vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.504 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Indbygget lys, luksuriøst stof og elegant design vil transformere dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774484 Kategori:

Dymp belysningen og lad dine drømme blive til virkelighed i den smukke blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Forestil dig at glide ned i denne luksuriøse seng efter en lang dag, hvor den indbydende stofoverflade omfavner dig med komfort og ro. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af med din yndlingsbog eller film.

Med en farverig LED-strip langs sengens kanter kan du skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse med et trylleslag. Denne seng er ikke kun designet til at være smuk, men også praktisk og holdbar. Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet, der sikrer en god nats søvn og støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der føles blødt mod din hud og giver ekstra komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, så du skal være sikker på dit valg. Monteringen er nem med den medfølgende brugermanual, og du kan tilpasse LED-stripen ved at klippe den til ønsket længde.

Med en USB-stik muliggør denne seng også bekvemmelighed, selv når du har brug for at oplade dine enheder om natten. Det eneste, du behøver at tilføje, er en 5V USB-strømkilde for at nyde denne funktion. Skab dit eget personlige oase med vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse. Lad drømmene begynde.

Scroll to Top