vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof blå

3.514 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL – med indbygget LED-lys og elegant blåt stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772174 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve er ikke bare en seng, men et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og afslappende fristed. Med et enkelt og rent udseende i slidstærkt stof vil denne seng ikke bare give dig en god nattesøvn, men også være et visuelt fokuspunkt i dit hjem.

Sengens sengegavl, der kan justeres i højden, tilbyder ikke kun ekstra komfort, men også god rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se din yndlingsserie. Men det er ikke alt – den farverige LED-strip, der pryder sengens kant, giver dig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære med et trylleslag af lys i mørket.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Du vil føle, hvordan fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er ikke bare blød og komfortabel, men også hudvenlig med sit slidstærke stofbetræk, der føles dejligt mod din hud.

For at gøre din oplevelse endnu mere behagelig har produktet en USB-stikindgang, der giver mulighed for praktisk opladning af dine enheder direkte fra sengen. Bemærk, at strømkilden ikke medfølger, men du kan nemt tilslutte din egen. Den medfølgende brugermanual sikrer, at du nemt kan montere sengen derhjemme.

Med målene 203 x 120 x 78/88 cm (L x B x H) passer denne kontinentalseng perfekt ind i de fleste soveværelser. Sættet indeholder alt, hvad du har brug for til en komplet oplevelse, herunder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Gør dig selv den tjeneste og invester i denne elegante kontinentalseng, der ikke kun vil forbedre din søvnkvalitet, men også løfte din indretning til et helt nyt niveau.

Scroll to Top