vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof blå

3.055 kr.

Få din plads til at skinne med vores elegante kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst blåt stof vil du sove som en konge hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772368 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en almindelig seng, men et kunstværk og en oase af komfort i dit soveværelse. Forestil dig at træde ind i dit private rum, hvor en blå stofbeklædt seng med en farverig LED-strip lyser op og inviterer dig til at hvile og slappe af.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, men den er også praktisk og funktionel. Stoffet er slidstærkt og åndbart, hvilket giver dig en behagelig overflade at hvile på. Den justerbare sengegavl er designet til at give god støtte til din ryg, så du kan nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm i sengen uden ubehag.

Med pocketfjedremadrassen får du en høj kvalitet og enestående komfort. Fjedrene absorberer bevægelser og støj, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er også hudvenlig og blød, hvilket sikrer dig en behagelig søvnoplevelse.

Det bedste ved denne seng er dog det farverige LED-lys, som skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Du kan justere lyset efter dit humør og skabe en atmosfære af ro og afslapning. Den medfølgende USB-stik gør det nemt at tilslutte og bruge LED-lyset.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, men også en visuel fornøjelse. Giv dit soveværelse et løft med denne moderne og stilfulde seng, der kombinerer design, komfort og funktion på enestående vis. Lad dine drømme flyde ind i en verden af farver og velvære med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top