vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl sort

4.569 kr.

Få en god nats søvn på vores luksuriøse kontinentalseng med blødt fløjl og premium madras. Oplev ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797711 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i målene 160×200 cm er en drøm, der går i opfyldelse for enhver, der værdsætter en god nattesøvn og ønsker en kombination af luksus, komfort og stil i soveværelset. Den bløde fløjlsbetræk i elegant sort tilføjer en luksuriøs fornemmelse og skaber en indbydende atmosfære i rummet.

Sengen er ikke kun et smukt møbel, men også en ergonomisk og funktionel løsning til din søvnkomfort. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og tilbyder optimal støtte, når du ønsker at læse en god bog eller se dine foretrukne tv-programmer direkte fra sengen.

Madrasens pocketfjedre er designet til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer rolig søvn og en behagelig hvile. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en fastere liggeflade, samtidig med at den yder den nødvendige komfort. Med topmadrassen i hudvenligt stof får du en ekstra lag af blødhed og beskyttelse til din søvnoase.

Sengen er fremstillet af holdbart fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer langvarig brug og stabilitet. Den elegante sort farve tilfører en tidløs elegance til enhver indretning. Målene på sengen er 203 x 163 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen måler 160 x 200 x 20 cm, og topmadrassen måler 160 x 200 x 5 cm.

Med denne komplette sengesæt får du alt, hvad du behøver for en god nattesøvn, inklusive sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Skab dit eget luksuriøse sovekammer med denne elegante kontinentalseng og oplev den ultimative komfort og stil i dit hjem. Giv dig selv den søvnkvalitet, du fortjener, og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag medvidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl.

Scroll to Top