vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.175 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof, perfekt til en god nattesøvn. Køb nu og få gratis levering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765906 Kategori:

Dyb søvn er nøglen til at starte dagen frisk og fuld af energi. Og hvad er mere vigtigt for en god nats søvn end en komfortabel og støttende seng? Med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 160×200 cm kan du opgradere din søvnoplevelse til en sand luksusoplevelse.

Sengen er designet med fokus på både komfort og stil. Den cremefarvede stoftilpasning til enhver indretningsstil og skaber en rolig atmosfære i ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengens elegante udseende i mange år fremover.

En af de bedste ting ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Om du vil sidde op og læse en bog eller se tv i sengen, kan du stole på den fremragende rygstøtte, som sengegavlen tilbyder.

Men det er ikke kun sengegavlen, der giver dig en førsteklasses soveoplevelse. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du og din partner kan bevæge jer om natten uden at forstyrre hinanden.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver din krop den nødvendige stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Denne funktion gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har behov for ekstra støtte.

For at fuldende din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen medfølger en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk, der sikrer dig en ekstra lag komfort hver nat.

Så hvorfor vente på at få den bedste nats søvn i dit liv? Med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 160×200 cm kan du se frem til at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag. Lad denne seng være starten på dine gode søvnvaner og den nøgle, der låser op for dit velvære.

Scroll to Top