vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

4.975 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXLs luksuriøse kontinentalseng. Afslappende stof i cremefarvet nuance giver dig komfort i topklasse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759504 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der prioriterer en god nats søvn. Med sit elegante design og høje komfortniveau vil denne seng sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver eneste dag.

Sengens stof er ikke blot smukt at se på med sit rene og enkle udtryk, det er også åndbart og utroligt slidstærkt. Du kan være sikker på, at denne seng vil holde i mange år fremover, uden at gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Den ergonomiske støtte vil sikre, at din ryg får den nødvendige opbakning, uanset om du sidder op i sengen eller ligger ned.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en utrolig behagelig og støttende søvnoplevelse. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer eventuelle forstyrrelser og sikrer, at du sover uforstyrret hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade. Du vil opleve den perfekte balance mellem fasthed og komfort, hvilket vil bidrage til en dyb og forfriskende søvn hver eneste nat.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød at ligge på, fuldender denne luksuriøse seng. Med dens slidstærke materiale og komfortable fyld vil du opleve en ekstra lag af velvære, som kun bidrager til din overordnede søvnkvalitet.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, du får en hel søvnoplevelse. Lad dig fordybe i komforten og elegance, og giv dig selv den gave det er at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Scroll to Top