Tilbud!

Jensen Diplomat Dream Elevationsseng 120×200

Original price was: 27.959 kr..Current price is: 18.173 kr..

Få den bedste nattesøvn og ultimativ komfort med Jensen Diplomat Dream elevationssengen. Oplev luksus og velvære hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701181853780 Kategori:

Den Jensen Diplomat Dream Elevationsseng 120×200 er ikke bare en seng – det er en oase af luksus og komfort, designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde. Forestil dig at glide ind i sengen efter en lang dag og føle hvordan din krop bliver omfavnet af den bløde, men støttende Jensen Diplomat Springmadras. Med sin 5-zone-indeling og Sense pocket fjedre, tilpasser madrassen sig din krop perfekt og giver dig den optimale støtte hele natten.

Men det er ikke kun madrassen, der gør denne seng så speciel – det er også Dream elevationsbunden, der giver dig mulighed for at justere nakkeløft, ryglæn og benstøtte med en trådløs fjernbetjening. Med memory funktionen kan du endda gemme dine foretrukne indstillinger, så du altid kan finde den perfekte soveposition med et tryk på en knap. Og med den innovative bluetooth-teknologi kan du endda betjene sengen med din mobiltelefon for den ultimative bekvemmelighed.

For at fuldende din soveoplevelse, kan du vælge mellem fem forskellige Jensen topmadrasser, hver med deres egne unikke egenskaber. Fra den Svanemærkede Softline 1 XS Topmadras med Cellex XS skum til den luksuriøse Starrose Naturlatex topmadras med Kairo kvalitet betræk, er der en topmadras til enhver smag og behov.

Når du vælger en Jensen Diplomat Dream Elevationsseng, vælger du ikke bare en seng – du vælger en investering i din søvn, din komfort og dit velvære. Lad denne seng bringe dig dyb søvn og rene drømme, så du altid vågner frisk og veludhvilet klar til en ny dag. Oplev den ultimative luksus og komfort med Jensen Diplomat Dream Elevationsseng 120×200 – en seng, der virkelig lever op til dine drømme.

Scroll to Top