vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkebrun

5.893 kr.

Drøm dig væk i luksus med vores moderne kontinentalseng med LED-lys. Oplev komfort og stil i en seng skabt til den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955321 Kategori:

Dykp ned i luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkebrun farve. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men en luksuriøs oase af ro og velvære i dit soveværelse. Designet med et enkelt og rent look, stoffets slidstyrke og åndbarhed vil sikre dig en behagelig søvnoplevelse i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den giver den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen. Men det er ikke alt – vores kontinentalseng har også en farverig LED-strip, der skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Du kan skifte lysfarve alt efter humør og behov, og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Madrasen med pocketfjedre er et mesterværk af komfort og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorbere støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stofbetræk, der giver dig den ekstra komfort, du har brug for efter en lang dag.

Bemærk, at vores kontinentalseng med LED-lys kommer med en brugervenlig manual, der sikrer nem og problemfri montering. Du får en sengeramme, sengegavl, to madrasser, en topmadras og to LED-strips med i pakken. Bemærk venligst, at en certificeret 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men den er nødvendig for at tænde LED-lyset.

Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i komforten og stilen, og skab en drømmeagtig atmosfære i dit soveværelse. Lad din søvn være fyldt med lys og velvære med denne fantastiske seng, der vil give dig drømme om søde drømme hver nat.

Scroll to Top