vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.415 kr.

Oplev luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt design og cremefarvet stof er den perfekt til din moderne indretning. Opgrader din nattesøvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981222 Kategori:

Der er intet som en god nats søvn for at genopfylde vores energi og forberede os på en ny dag. Og med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 90×200 cm i en elegant cremefarvet stof, kan du opleve den ultimative søvnkomfort og stil i dit soveværelse.

Denne imponerende kontinentalseng er mere end bare et sted at hvile dit hoved. Den er skabt med fokus på både funktionalitet og æstetik. Det slidstærke stof, som sengen er fremstillet af, har ikke kun et rent og moderne udseende, men det er også åndbart og yderst holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov, hvilket er ideelt, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Og lad os ikke glemme det fantastiske LED-lys, der bringer en farverig og beroligende atmosfære til dit soveværelse. Den integrerede madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte og tilpasningsevne, mens den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun funktionel, men den er også en smuk og stilfuld tilføjelse til enhver soveværelsesindretning. Med dimensioner på 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) passer den perfekt til et enkeltværelse eller gæsteværelse.

Så lad vidaXL kontinentalsengen med LED-lys forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver dag – du fortjener det.

Scroll to Top