vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

5.264 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng i stilfuldt gråbrunt stof med indbygget LED-lys. Få en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949617 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun, Pris: 5191.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk gråbrun farve. Denne seng er ikke kun et møbel, men en oplevelse i sig selv. Med sit stilfulde design og innovative funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til et sandt paradis for afslapning.

Sengens slidstærke stof i en elegant gråbrun farve tilføjer et touch af elegance og raffinement til dit soveværelse. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at sengen bevarer sit smukke udseende i mange år fremover.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og sikrer optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. De farverige LED-lys langs sengens ramme skaber en magisk stemning i rummet og tilføjer en subtil og elegant belysning, perfekt til hyggelige aftener i sengen.

Under madrassen finder du individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Den medfølgende topmadras er beklædt med en hudvenlig og blød betræk, der sikrer ekstra komfort og velvære.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør samlingen enkel og problemfri. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men sengens smarte USB-stik giver dig mulighed for at oplade elektroniske enheder bekvemt fra sengen.

Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forføre af dens elegance, komfort og innovative funktioner og tag din søvn til det næste niveau. Oplev selv, hvordan denne seng kan forvandle dit soveværelse og tilføre en ny dimension af velvære og luksus til dit hjem.

Scroll to Top