vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.583 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i eksklusivt design med indbyggede LED-lys. Ideel til dig, der søger stil og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949742 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Med sit stilfulde design og funktionelle egenskaber er denne seng det perfekte valg for dig, der sætter pris på høj kvalitet og æstetik.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve giver et elegant og rent udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en behagelig nattesøvn i lang tid.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden, så du kan få den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. LED-lyset langs sengerammens kanter tilføjer en stemningsfuld belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og komfort. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen med et hudvenligt betræk og blødt fyld giver ekstra komfort og sikrer dig en behagelig liggeflade.

Med et USB-stik integreret i sengen kan du nemt oplade dine enheder, mens du slapper af. Den medfølgende LED-strip kan tilpasses i længden, så den passer perfekt til din seng. Alt i alt er denne kontinentalseng en investering i både din komfort og din indretning. Skab dit eget lille paradis med denne eksklusive seng, der vil forvandle dit soveværelse til et sted, hvor du virkelig kan slappe af og genoplade dine batterier.

Scroll to Top