vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.256 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og stilfuldt blåt stoftilbyder denne seng en unik soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949774 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå
Pris: 3069.00

Ønsker du at forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg for dig. Denne seng er ikke bare en almindelig seng – den er et kunstværk i sig selv, der kombinerer funktionalitet med elegant design.

Sengen er betrukket med et slidstærkt blåt stof, der både tilføjer et moderne touch til rummet og sikrer lang holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte efter behov, hvilket gør det perfekt til at læse en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er dog det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme. Med et enkelt tryk på en knap kan du skabe den perfekte stemning i rummet med lys i alle regnbuens farver. Lad dig fortrylle af den magiske atmosfære, som dette LED-lys skaber.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Topmadrassen er dækket af et hudvenligt stof, der føles blødt mod din hud og giver dig en ekstra lag af luksus.

Bemærk venligst, at denne seng kommer med en brugermanual for nem montering og en USB-tilslutning til LED-lyset. Bemærk dog, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Oplev luksus og komfort på en helt ny måde med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og skab et rum, der emmer af stil og elegance.

Scroll to Top