vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet

5.443 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys i cremefarvet stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949913 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk cremefarvet stof kan du løfte dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og komfort. Denne luksuriøse seng er ikke kun et sted at hvile dit hoved om natten, men også en fantastisk dekoration, der vil tiltrække opmærksomhed og beundring.

Det slidstærke stof i en ren cremefarvet nuance giver sengen et sofistikeret og tidløst udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt at røre ved. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse din siddeposition og nyde komfortabel støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det mest iøjnefaldende træk ved denne seng er det farverige LED-ligtesystem, der giver et magisk lys i mørket og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en høj kvalitet af støtte og komfort, der sikrer en god nattesøvn.

Den medfølgende topmadras er fremstillet af hudvenligt materiale, der giver en blød og behagelig overflade at sove på. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk venligst, at en 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men kan nemt tilsluttes.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, der både er et kunstværk og en praktisk løsning til dit soveværelse. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle din søvnoplevelse med denne unikke og moderne seng i høj kvalitet.

Scroll to Top