vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

5.342 kr.

Optimer din søvnoplevelse med vores smukke kontinentalseng fra vidaXL. Indbygget LED-lys skaber en beroligende atmosfære for ultimativ afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949914 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stof i størrelse 180×200 cm vil forvandle dit soveværelse og give dig en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse. Sengen er ikke kun et sted at sove, men også et designmæssigt statement med sit moderne og stilfulde udseende.

Det slidstærke stof i en forfriskende blå farve giver sengen et elegant og tidløst look, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte farver efter humør eller bruge det som en blid natbelysning. En unik funktion, der virkelig skiller sig ud i mængden.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og sikrer en god nats søvn med minimal støj og bevægelsestransmission. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde ekstra komfort hele natten.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for, inklusive en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at sengen har et USB-stik til LED-lysene, men en USB-strømkilde er nødvendig, og den medfølger ikke.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en unik og inspirerende måde. Oplev en helt ny måde at sove på og gør dit soveværelse til et personligt oase af velvære og stil med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blå stof.

Scroll to Top