vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

5.957 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. 200×200 cm, mørkeblå farve og enestående komfort garanteret. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945391 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionen 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt nattesøvn kombineret med en elegant og stilfuld indretning i dit soveværelse. Den bløde fløjlsoverflade, der omfavner sengen, tilføjer en følelse af luksus og komfort, når du glider ind under dynen efter en lang dag. Fløjl er kendt for sit bløde touch og holdbarhed, hvilket sikrer dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Med en justerbar sengegavl har du mulighed for at tilpasse sengen til dine behov, uanset om du foretrækker at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm i sengen. Med en madras fyldt med pocketfjedre får du den optimale støtte og komfort, da fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle bevægelser. Den mellemhårde støtte sikrer, at din krop holdes i en behagelig position hele natten, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Den mørkeblå farve og det stilfulde design giver sengen et moderne og tidløst udtryk, der passer perfekt til enhver indretningsstil.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Du vil modtage en brugervenlig manual, der gør det nemt at montere sengen derhjemme. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at opgradere dit soveværelse, herunder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk. Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et smukt og funktionelt møbel, der vil være et centralt element i dit soveværelse i mange år fremover. Giv dig selv den komfort og luksus, du fortjener, med denne enestående kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top