vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.995 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant lyserød fløjl – en drøm for enhver, der sætter pris på stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919219 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl lyserød vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med et elegant design og uovertruffen funktionalitet er denne seng det ultimative valg for en god nattesøvn.

Den bløde fløjlsbetræk af 100% polyester tilføjer en luksuriøs og behagelig touch til sengen. Med en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, kan du nemt tilpasse din siddeoplevelse, når du ser tv eller læser i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og en tilpasset støtte til din krop. Den mellemhårde støtte giver stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk af 100% polyester tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din soveoplevelse. Dens slidstærke egenskaber sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med komforten.

Den multifunktionelle bænk er en alsidig tilføjelse til dit soveværelse, der kan fungere som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Med dens elegante lyserøde fløjlsoverflade vil den tilføje en touch af stil til dit rum.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en detaljeret brugermanual medfølger hver eneste del til nem og problemfri montering.

Lad denne vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl lyserød være det centrale element i dit soveværelse og nyd en nattesøvn fyldt med luksus og komfort. Gør dig klar til at vågne op frisk og veludhvilet hver dag med denne fantastiske seng.

Scroll to Top