vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.254 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Perfekt kombination af stil og velvære til din nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919252 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i smuk mørkegrøn fløjl. Denne sengeoplevelse er ikke som nogen anden – den kombinerer stil, funktionalitet og høj kvalitet på en enestående måde.

Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale omfavner denne kontinentalseng dig fra det øjeblik, du lægger dig ned. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en sensationel fornemmelse, der får dig til at føle dig som royalty. Og den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men også ergonomisk rygstøtte, når du har brug for det.

Men det er ikke bare udseendet, der gør denne seng speciel. Madrassen med pocketfjedre er designet til at sikre optimal komfort og støtte hele natten. De individuelle pocketfjedre giver uafhængig bevægelse, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret. Og med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Den medfølgende topmadras tilføjer et ekstra lag af blødhed og beskyttelse til din seng. Den hudvenlige overflade sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er det ultimative valg for dem, der søger en sofistikeret og komfortabel søvnoplevelse. Lad dig fordybe i luksusen og hvil trygt velvidende om, at du har investeret i det bedste for din søvn. Lev ind i drømmene og vågn op forfrisket og genopladet hver morgen. Oplev luksusen i din egen seng med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegrønt fløjl. Din søvn fortjener det bedste.

Scroll to Top