vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.882 kr.

Drømmer du om komfort og elegance? Opgrader din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Det fløjlsbløde design giver din soveværelse et stilfuldt touch. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919353 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød
Pris: 4623,00 DKK

Drømmer du om en ultimativ søvnoplevelse? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i smukt lyserødt fløjl kan du forvandle dit soveværelse til et sandt oase af komfort og elegance. Lad dig forføre af det bløde fløjlsmateriale, der indhyllder dig i ren luksus og tilbyder en himmelsk nattesøvn.

Sengens praktiske design inkluderer en justerbar sengegavl, der sikrer optimal støtte og komfort, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og former sig perfekt efter din krop, hvilket giver dig en behagelig søvnoplevelse hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne kontinentalseng ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast overflade at sove på. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer ekstra komfort, mens den multifunktionelle bænk fungerer som en ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Dyk ned i en verden af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. En brugervenlig manual medfølger for nem montering.

Gør dine drømme til virkelighed med vores smukke lyserøde kontinentalseng. Skab et rum, hvor du kan slappe af og genoplade din krop og sjæl hver nat. Med dette eksklusive møbelstykke bringer du en touch af elegance ind i dit hjem. Lad den bløde fløjlseng omfavne dig og gå en god nattesøvn i møde.

Scroll to Top