vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

3.128 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng i fløjl. Elegant design, høj kvalitet og en drøm at sove i. Din nøgle til bedre søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918260 Kategori:

Det er en fornøjelse at præsentere denne smukke og luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende mørkegrøn fløjl. Denne seng er designet til at give dig en god nattesøvn og en optimal støtte til din krop. Med et blødt fløjlsovertræk er denne seng ikke kun behagelig at sove på, men også en fryd for øjet med sit elegante udseende.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra stabilitet. Topmadrassen, der kommer med sengen, er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Denne seng er ikke kun praktisk og komfortabel, men også en elegant tilføjelse til dit soveværelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Der medfølger en brugermanual for nem montering, og sengen leveres i flotte mørkegrønne toner, der giver dit soveværelse et strejf af luksus og elegance.

Dyk ned i en varm og indbydende søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras i en drømmende mørkegrøn fløjl. Din søvnkvalitet vil aldrig have været bedre, og din stue vil aldrig have set smukkere ud. Giv dig selv den gave at sove i stil og komfort med denne fantastiske seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top