vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.222 kr.

Få din bedste søvn nogensinde med vidaXL kontinentalsengen i luksuriøst mørkeblå fløjl. Oplev himmelsk komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919381 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm er et sandt mesterværk inden for komfort og stil. Dyk ned i luksusen og nyd en skøn nattesøvn på denne elegante seng, der vil transformere dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengen er betrukket med blødt og luksuriøst fløjl, der indhyller dig i ren blødhed og komfort. Det tætte og jævne stof føles behageligt imod huden og skaber en fornemmelse af ren afslapning. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du skræddersy din siddeoplevelse og nyde optimal rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød for en mere behagelig søvnoplevelse. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort hele natten, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse har topmadrassen en hudvenlig overflade, der er blød og behagelig at ligge på. Perfekt til at forlænge levetiden på din madras og skabe ekstra komfort. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der giver ekstra siddepladser og kan bruges som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne vidaXL kontinentalseng er en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet. Lad dig forføre af luksusen og skab dit eget personlige paradis af søvn og afslapning. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet med denne unikke seng – du vil ikke fortryde det. Oplev drømmesøvnen på et helt nyt niveau med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top