vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

6.072 kr.

Få luksuriøs komfort med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegrøn fløjl. Oplev uovertruffen kvalitet og design i din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919386 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn er ikke bare en seng – det er en oase af komfort og luksus i dit soveværelse. Forestil dig at glide ned i den bløde fløjlsoverflade efter en lang dag, følelsen af velbehag og ro, der fylder din krop og sind. Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og generelle velvære.

Sengens fløjlsoverflade er ikke kun blød at røre ved, den tilføjer også en elegant og sofistikeret touch til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsfilm. Madrassen, udstyret med pocketfjedre, tilpasser sig din kropskontur og absorberer støj, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte og en hudvenlig topmadras, er denne kontinentalseng designet med din komfort i tankerne. Den medfølgende multifunktionelle bænk tilføjer en ekstra touch af elegance og funktionalitet til dit soveværelse, hvor den kan bruges som siddeplads eller endda som en dekorativ fodende til sengen.

Den vidaXL kontinentalseng med madras er ikke bare et produkt – det er en investering i din daglige velvære og søvn. Lad dig forkæle med luksusen af blødt fløjl, skræddersyet støtte og elegant design. Gå ikke glip af muligheden for at omdanne dit soveværelse til et tilflugtssted af komfort og stil med denne vidunderlige kontinentalseng.

Scroll to Top