vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.443 kr.

Få luksuriøs komfort i din hverdag med vidaXL’s kontinentalseng i cremefarvet stof. Optimal støtte og stilfuldt design i en perfekt størrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911759 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant cremefarvet stofudgave er det ultimative valg, hvis du ønsker en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse. Vær klar til at fordybe dig i en verden af afslapning og velvære med denne fantastiske seng, der er designet med din komfort og velvære for øje.

Det slidstærke stof i en smuk cremefarve giver sengen et klassisk og stilfuldt udseende, der tiltaler enhver indretningsstil. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk og indbydende i mange år fremover.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm. Denne justerbare funktion gør det let og behageligt at tilpasse sengen efter dine personlige behov og præferencer.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer optimal støtte og komfort under hele nattesøvnen. Disse pocketfjedre tilpasser sig din kropskontur og absorberer stød og bevægelser for en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det gør denne kontinentalseng ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig søvnoplevelse.

Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Med sit bløde stofbetræk og skummateriale giver topmadrassen en behagelig liggeflade, der sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden. Med sit stilfulde design og praktiske funktion er denne bænk en perfekt tilføjelse til din soveværelsesindretning.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Hver detalje i denne kontinentalseng er designet med omhu og opmærksomhed på kvalitet, og den leveres med en brugervenlig vejledning for nem montering.

Giv dig selv den luksuriøse og komfortable søvn, du fortjener, med den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant cremefarvet stofudgave. Oplev en verden af afslapning og velvære hver gang du lægger dig til ro i denne drømmeseng. Unik form og fornemmelse.

Scroll to Top