vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

3.125 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, luksuriøs komfort og en perfekt pasform til din søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911791 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm er en sand perle til dit soveværelse. Forestil dig en god nats søvn, hvor du vågner op frisk og veludhvilet klar til en ny dag. Med denne kontinentalseng er den drøm inden for rækkevidde.

Stoffet på denne seng er ikke kun smukt at se på, men det er også slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer dig komfort hele natten lang. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og giver dig den perfekte støtte, når du skal slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer dig en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun skabt for din komfort, men også med tanke på din hud. Den bløde og behagelige overflade sikrer dig en ekstra lag af velvære hele natten lang. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en smuk sengebænk ved fodenden.

Denne komplette pakke inkluderer alt, hvad du behøver for en fuldendt soveoplevelse: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk. Skab din personlige oase med denne fantastiske kontinentalseng og forkæl dig selv med komfort og elegance hver nat. Opgrader dit soveværelse med denne skønhed, og lad drømmene føre dig til nye højder af søvn og velvære.

Scroll to Top