vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof blå

5.113 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den blå farve og det bløde stof vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912682 Kategori:

Vil du drømme sødt og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen? Så lad mig præsentere for dig vidaXL kontinentalsengen med en blød blå stofoverflade i størrelsen 160×200 cm. Denne seng er ikke kun et møbel, det er et oase af komfort og luksus til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative støtte og afslapning hele natten lang. Med sit slidstærke stof i en smuk blå farve, tilføjer den et strejf af stil til dit soveværelse, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition for optimal komfort, når du læser, ser tv eller arbejder i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og langvarig holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker den rette fasthed kombineret med en behagelig følelse.

For ekstra komfort er der en blød topmadras med et hudvenligt stofbetræk, som vil føles blød mod din hud hele natten. Udover at være en seng er denne vidaXL-kontinentalseng også multifunktionel med en bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Med hensyn til montering og pleje leveres denne kontinentalseng med en brugervenlig manual for nem opsætning. Vælg kvalitet, komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i en blød blå stofoverflade. Lad dine drømme blive virkelighed med denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Vivid dream, luxurious awakening.

Scroll to Top