vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

5.693 kr.

Få drømmekomfort med vidaXLs luksuriøse kontinentalseng. Investér i en god nattesøvn med denne elegante seng i stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911695 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og afslappende søvnoplevelse. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng det perfekte omdrejningspunkt for dit soveværelse.

Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve giver sengen et elegant og moderne udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en perfekt balance mellem støtte og komfort. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten lang. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Denne multifunktionelle kontinentalseng leveres også med en bænk, der ikke kun kan bruges som ekstra siddeplads, men også som en elegant tilføjelse til din seng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med en detaljeret brugermanual medfølger, er monteringen af dette sengesæt enkel og ligetil.

Skab et luksuriøst oase af afslapning og komfort i dit soveværelse med denne imponerende kontinentalseng fra vidaXL. Med dens stilfulde design, praktiske funktioner og fokus på kvalitet vil denne seng give dig en god nattesøvn og et elegant udtryk i dit hjem. Gør din søvn til en prioritet og invester i denne fantastiske kontinentalseng i dag.

Scroll to Top