vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet

3.350 kr.

Oplev himmelsk komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlscannet cremefarvet stof, perfekt til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881100 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet, Pris: 3275.00

Er du på udkig efter den ultimative søvnoplevelse, der kombinerer komfort, stil og funktionalitet? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i stof cremefarvet den perfekte løsning for dig. Med sit elegante design og luksuriøse materialer giver denne kontinentalseng dig den optimale støtte og afslapning, som du fortjener.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun har et rent og tidløst udseende, men også er åndbart for at sikre en behagelig temperatur hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, når du læser eller ser tv i sengen, samtidig med at den støtter din ryg på bedste vis.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en unik støtte og tilpasningsevne, der minimerer støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten. Den mellemhårde fasthed af madrassen sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der sover på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig, hvilket giver dig den ekstra fornemmelse af velvære og afslapning. Og med den multifunktionelle bænk får du ekstra siddepladser i dit hjem samt en praktisk løsning som sengebænk ved fodenden.

Med et unikt design i cremefarvet stof og en solid konstruktion er denne kontinentalseng ikke bare et møbel, men en investering i din velvære og nattesøvn. Hygiejnen er i top med en madras, der ikke kan returneres efter åbning af emballagen, så du altid kan være sikker på at nyde en ren og sund søvn.

Gør din søvn til en oase af komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i stof cremefarvet. Bestil din drømmeseng i dag og oplev den ultimative søvnoplevelse, du fortjener.

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegærde
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x bænk

Scroll to Top