vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof mørkebrun

3.932 kr.

Få en god nats søvn med vores komfortable kontinentalseng i stilfuldt mørkebrunt stof. Lavet til at give dig den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880114 Kategori:

Dykker du ned i en verden af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en investering i din søvn og velvære. Forestil dig at synke ned i den bløde topmadras efter en lang dag og føle alle dine bekymringer forsvinde. Denne seng er designet med din komfort i tankerne og tilbyder det bedste fra to verdener: stilfuldt udseende og sublim komfort.

Stoffet, der er brugt til at klæde sengen, er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengens elegance i mange år fremover. Juster sengegærdet i den ønskede højde for optimal støtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller din yndlingsserie. Madrassen med pocketfjedre er en perfekt blanding af holdbarhed og tilpasningsevne. De enkelte pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du kan bevæge dig frit om natten uden at forstyrre din partner.

Den mellemhårde støtte af madrassen giver dig den perfekte balance mellem støtte og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk, tilføjer ekstra luksus til din soveoplevelse. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng er ikke bare et møbel, det er et statement om din dedikation til en god nattesøvn og velvære. Gå ikke glip af chancen for at investere i din søvn og vælg vidaXL kontinentalseng med madras i dag. Din krop og sind vil takke dig.

Scroll to Top