vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl lyserød

4.749 kr.

Oplev luksus og stilfuldt design med vores kontinentalseng fra vidaXL – med indbygget LED-lys og fløjlsoverflade i smuk lyserød farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875727 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende lyserød farve er det ultimative valg for dig, der ønsker at skabe en magisk stemning i dit soveværelse. Med denne smukke seng kan du ikke kun nyde en rolig og behagelig søvn, men også skabe et imponerende fokuspunkt i rummet.

Den bløde fløjlopbærende konstruktion er ikke kun utrolig behagelig at ligge på, men dens tætte og jævne struktur giver også et strejf af luksus til din indretning. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Højdepunktet ved denne seng er uden tvivl den farverige LED-strip, der skaber en stemningsfuld belysning og tilfører et ekstraordinært element af glamour og elegance til din sovekammer. Lad dig fortrylle af de skiftende farver og skab en unik atmosfære, der inviterer til afslapning og velvære.

Den komfortable madras med pocketfjedre sikrer en behagelig liggeoplevelse og tilpasser sig perfekt til din krop. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse.

Med en brugervenlig USB-port, der giver dig mulighed for at tilslutte dine enheder, samt en praktisk fjernbetjening til at styre lyset, er denne kontinentalseng et perfekt valg for dig, der ønsker at kombinere stil, komfort og funktionalitet. Lad dig fortrylle af denne fantastiske seng og skab dit eget personlige oase af ro og velvære.

Scroll to Top