vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkegrøn

5.395 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i mørkegrøn fløjl i størrelsen 180×200 cm. Höjdejusterbare ben. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875754 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkegrøn

Drømmer du om den ultimative luksus og komfort i dit soveværelse? Så er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlsoverflade vil denne seng ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også tilføre en stilfuld touch til dit rum.

Sengens bløde fløjlsmateriale er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en følelse af glamour og elegance til din indretning. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen, og LED-lyset langs sengens kanter skaber en beroligende og atmosfærisk belysning i rummet.

Med en madras fyldt med pocketfjedre, vil du opleve en utrolig støtte og komfort, og pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er designet til at være hudvenlig og blød, så du kan hvile og vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

Den farverige LED-strip tilfører en sjov og moderne dimension til sengen, og du kan nemt skifte lysfarver efter humør eller behov. Med praktiske funktioner som justerbar sengegavl, USB-stik og let montering, vil denne kontinentalseng med LED-lys blive din yndlingsplads i hjemmet.

Forkæl dig selv med en god nats søvn på denne luksuriøse kontinentalseng og skab et sofistikeret og stilfuldt soveværelse, der indbyder til afslapning og velvære. Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men en oplevelse af komfort, stil og elegance, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af luksus. Gør dine drømme til virkelighed med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top