vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lyserød

5.298 kr.

Skab en drømmende atmosfære med vores lyserøde kontinentalseng fra vidaXL. Indbygget LED-lys og luksuriøs fløjl gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875762 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 200×200 cm i en smuk lyserød fløjl får du ikke bare en seng, men et helt designmøbel, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den bløde fløjlsbetræk føles luksuriøst og behageligt at røre ved, og skaber en varm og inviterende atmosfære i rummet.

Den praktiske hovedgærde kan justeres i højden for at give den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Og med det farverige LED-lys, der omslutter sengens ramme, kan du skabe en stemningsfuld belysning i dit soveværelse og skabe en hyggelig atmosfære.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer god støtte og høj komfort hele natten. De absorbere støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn. Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stof, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse til madrassen.

Bemærk at sengen leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, så du nemt kan samle den derhjemme. Og med et USB-stik integreret i LED-lyset, kan du nemt tilslutte en strømkilde og tænde for lyset med et tryk på en knap.

Oplev luksus og komfort på en helt ny måde med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad denne seng være det centrale element i dit soveværelse og nyd drømmenes søvn hver nat.

Scroll to Top