vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.641 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl gør den din søvn til en eksklusiv oplevelse. Gør dit soveværelse til et stilfuldt tilflugtssted i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874768 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkegrøn er en fantastisk tilføjelse til dit hjem, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og behageligt rum. Den bløde fløjlblødgør for en elegant og komfortabel overflade, der inviterer dig til at slappe af og nyde en god nattesøvn. Sengens praktiske design med en justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeoplevelse og få optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det farverige LED-lys tilfører en skøn atmosfære til dit soveværelse og skaber en hyggelig stemning, perfekt til afslapning og hvile. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en høj kvalitet, holdbarhed og en behagelig støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer bevægelser og støj, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk og fyld af blødt skum tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Denne kontinentalseng er en investering i din søvnkomfort og velvære, der vil give dig mange års god søvn og hvile.

Med pakken får du ikke kun sengerammen, sengegærdet, madrassen og topmadrassen, men også to farverige LED-strips, der tilføjer en ekstra dimension af stil og hygge til din seng. Skab dit eget private oase med vidaXL kontinentalsengen og nyd en helt unik og luksuriøs søvnoplevelse hver nat.

Tilføj denne eksklusive kontinentalseng til dit hjem i dag og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og funktion i dit soveværelse. Inviter velvære og luksus ind i dit liv med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl mørkegrøn.

Scroll to Top