vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.350 kr.

Forkæl dig selv med vores elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys og luksuriøst fløjl betræk. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875598 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkeblå, Pris: 3312.00, En god nats søvn er afgørende for at kunne tackle hverdagens udfordringer med energi og opmærksomhed. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkeblå kan du ikke kun opnå den velbehagelige søvn du fortjener, men også tilføje en ekstraordinær og stilfuld touch til dit soveværelse. Sengens bløde fløjlsmateriale giver en følelse af luksus og komfort – et perfekt sted at slappe af efter en lang dag.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at give den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. LED-stripen langs sengens kant tilføjer en farverig og stemningsfuld belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet og gør det til en fornøjelse at tilbringe tid i sengen.

Denne kontinentalseng er udstyret med en høj kvalitetsmadras med pocketfjedre, der sikrer optimal komfort og støtte hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en roligere og mere uforstyrret søvn. Derudover medfølger en hudvenlig topmadras, der beskytter madrassen og øger din sovekomfort.

Med et elegant design og praktiske funktioner er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys en investering i din søvnkomfort og velvære. Så lad dig forkæle med denne skønhed af en seng, der ikke kun tilfredsstiller dine søvnmæssige behov, men også tilføjer et strejf af luksus til dit hjem. Slap af, lad belysningen skabe en hyggelig stemning, og drøm sødt i din nye kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top