vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet

5.440 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844016 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof cremefarvet, Pris: 5417.00

Drømmer du om en god nattesøvn og en stilfuld opgradering af dit soveværelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng helt sikkert blive omdrejningspunktet i dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer et touch af elegance til rummet og sikrer både åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsserier på tv.

Det mest iøjnefaldende ved denne kontinentalseng er dens farverige LED-strip, der skaber en magisk atmosfære i rummet og tilføjer en ekstra dimension af hygge og stemning. Det er den perfekte måde at skabe en beroligende belysning til din aftenafslapning.

Denne seng er ikke kun smuk, men også komfortabel. Den ergonomisk designede madras med pocketfjedre tilbyder en fremragende støtte til din krop og sikrer en god nats søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Sengen har et praktisk USB-stik, men det skal bemærkes, at den certificerede USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Gør drømmen om en luksuriøs og funktionel seng til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad din søvnoplevelse blive forvandlet til ren magi og nyd den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top