vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

5.036 kr.

Oplev ultimativ komfort og æstetisk appel med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk blå stofbetrukket udgave. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844017 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg for dig, der ønsker at opleve luksus og komfort i dit soveværelse. Med sit stilfulde og moderne design vil denne seng blive hjertet i dit soveværelse og tilføre en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Sengens slidstærke stof i en smuk blå farve giver et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Du vil opleve en fantastisk støtte og komfort takket være den praktiske sengegavl, som kan justeres i højden for optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen til læsning eller afslapning.

Det indbyggede farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse, hvilket giver dig mulighed for at skabe lyseffekter efter eget ønske. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og støjdæmpende egenskaber, vil du opleve en perfekt afstemt støtte og tilpasning til din krop.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og enkel. Med et USB-stik integreret i sengens design kan du nemt oplade dine enheder, mens du slapper af i sengen.

Tag din nattesøvn til nye højder og invester i denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys, der ikke kun er et funktionelt møbel, men også en luksuriøs oase af komfort og stil i dit soveværelse. Oplev den ultimative søvnoplevelse med denne eksklusive seng, der kombinerer stil, komfort og innovation for at opfylde dine behov og ønsker. Indtast en verden af ren luksus og afslapning med denne smukke kontinentalseng med LED-lys i dag.

Scroll to Top