vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkebrun

3.447 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med integreret LED-lys og stilfuldt mørkebrunt stof. Oplev komfort og elegance i én seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842100 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkebrun

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL det perfekte valg til dit soveværelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng med garanti blive det nye fokuspunkt i dit hjem.

Sengens stof er ikke bare smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du sidder op for at læse eller se tv, hvilket gør sengen både komfortabel og funktionel. Men det er ikke alt – med den farverige LED-strip kan du skabe en behagelig atmosfære og belysning i dit soveværelse.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en yderst behagelig liggeoplevelse. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig ro til en uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og behagelig at ligge på, hvilket sikrer dig den bedst mulige komfort.

Vær opmærksom på de praktiske detaljer – sengen leveres med en brugermanual for nem montering, og LED-lyset fungerer med en 5V USB-strømkilde, som dog ikke medfølger. For hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke bare en seng, du får en komplet liggeoplevelse. Sengen leveres med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, alt hvad du behøver for at skabe dit eget lille soveparadis. Giv dig selv den bedste søvn med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top