vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.375 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stof får du komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335843086 Kategori:

Produktbeskrivelse: Drømmer du om at forvandle dit soveværelse til et elegant og luksuriøst oase af komfort og stil? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys den perfekte løsning til dig. Med sit sofistikerede design og innovative funktioner vil denne seng ikke blot give dig en god nattesøvn, men også forvandle dit rum til et imponerende tilflugtssted.

Denne kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Det slidstærke stof i en smuk cremefarve giver sengen et rent og moderne udtryk, der vil passe perfekt ind i enhver indretning. Sengegavlens justerbare højde gør det muligt for dig at finde den perfekte position, enten når du ønsker optimal rygstøtte til at læse eller se tv, eller når du bare vil lade dig forkæle i sengen.

For at tilføre et ekstra touch af luksus og atmosfære er sengen udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en behagelig belysning i rummet. Du kan skifte mellem forskellige farver og skabe den stemning, du ønsker, lige fra afslappende og hyggelig til energisk og festlig.

Men det er ikke kun udseendet, der imponerer ved denne kontinentalseng. Den leverer også en enestående søvnoplevelse takket være den højkvalitets madras med pocketfjedre. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød og sikrer en rolig og behagelig søvn hele natten. Topmadrassen er desuden hudvenlig og ekstra blød, så du kan nyde den optimale komfort.

Med en fuld pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, har du alt hvad du behøver for at skabe dit eget drømmeoase. Så lad dig forføre af den ultimative kombination af stil, komfort og innovation med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys, og tag din søvn til næste niveau.

Scroll to Top