vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.064 kr.

Oplev luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen. En elegant blå seng med LED-lys og komfort i verdensklasse. Bestil nu og sov som en konge.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335843118 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå, Pris: 2948,00

Drøm dig væk til en oase af ro og luksus med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys. Denne smukke seng vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og afslappende tilflugtssted – et sted, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier efter en lang dag.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng – den er en oplevelse. Det slidstærke stof i en smuk blå farve tilføjer elegance og varme til rummet. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du sidder op og læser en bog eller ser din yndlingsserie.

Det magiske touch ved denne seng er det farverige LED-lys, der omgiver den og skaber en atmosfære af ro og velvære. Lad dig fortrylle af de blide farver og skab din egen personlige farvepalet med et enkelt tryk på en knap.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne seng er også designet med din komfort i tankerne. Den luksuriøse madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan hvile i ren velbehag.

Vi ved, at dine behov er unikke, så vi har inkluderet en brugervenlig manual for nem montering. Vores seng har endda et USB-stik til din bekvemmelighed, så du kan oplade dine enheder direkte fra sengen.

Skab dit eget paradis med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev en verden af luksus, komfort og stil – hver eneste nat. Oplev forskellen med vidaXL.

Scroll to Top