vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof blå

4.884 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores moderniserede kontinentalseng, der kombinerer stilfuldt design med indbygget LED-lys. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335844009 Kategori:

Dyk ned i komfort og luksus med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk blå farve. Denne seng vil ikke blot give dig en god nats søvn, men vil også tilføre elegance og stil til dit soveværelse.

Lad os starte med stoffet – slidstærkt og åndbart. Dette stof har en enkel og ren æstetik, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at tilbyde den optimale rygstøtte, når du ønsker at slappe af og nyde en bog eller se din yndlingsserie.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, tilføjer en magisk stemning til dit rum. Skab lys i mørket og skift mellem forskellige farver for at skabe den stemning, du ønsker.

Når det kommer til komfort, skuffer denne kontinentalseng ikke. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, perfekt til en god nats søvn. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Til din bekvemmelighed kommer sengen med en brugermanual for nem montering.

Denne kontinentalseng er lavet af kvalitetsmaterialer såsom stof, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Vælg denne seng for dens stil, komfort og glamour.

Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev den ultimative søvnoplevelse. Skab dit eget private oase af ro og luksus i dit eget soveværelse.

Scroll to Top