vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.070 kr.

Revolutioner din soveværelsesoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Unikt design med indbygget LED-lys, komfortabel polstring og stilfuldt blå stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837475 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå inviterer dig til en nattesøvn som ingen anden. Denne elegante seng kombinerer stil og funktionalitet på smukkeste vis og vil være det strålende centrum i dit soveværelse. Med et stof i en fortryllende blå farve udstråler denne seng en aura af ro og elegance, der vil skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Sengens sengegavl er ikke blot dekorativ, men også yderst praktisk. Den kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og sikre optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det bløde og åndbare stof bidrager til en behagelig søvnoplevelse og giver en følelse af luksus.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er dog det farverige LED-lys, der lyser op i mørket og skaber en stemningsfuld og hyggelig atmosfære i rummet. Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre får du den perfekte kombination af støtte og komfort. Disse pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen, der er beklædt med hudvenlig stof, giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Denne kontinentalseng med LED-lys er designet med fokus på både stil og funktionalitet og er det ideelle valg for dig, der ønsker en sofistikeret og luksuriøs søvnoplevelse.

Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og problemfri. Vær opmærksom på, at sengen leveres uden USB-strømkilde, men er designet til at være kompatibel med en certificeret 5V USB-strømkilde. Lad dine drømme flyde frit og dyk ned i en verden af komfort og stil med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå.

Scroll to Top