vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

5.145 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i blødt blåt stof og integreret LED-lys. Sov godt og stilfuldt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837615 Kategori:

Denne magiske kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse og give dig en luksuriøs oplevelse hver nat. Den smukke blå farve skaber en beroligende atmosfære, mens det slidstærke stof sikrer langvarig glæde.

Sengen kommer med en justerbar sengegavl, så du kan finde den perfekte position til at slappe af og nyde komforten. Men det er ikke det eneste, der gør denne seng så speciel. De farverige LED-strips skaber en unik stemning og kan tilpasses efter dine ønsker.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Du kan også tilslutte dine enheder via det praktiske USB-stik, der giver dig mulighed for at oplade mens du slapper af i sengen.

Skab din egen oase af ro og velvære med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Start din dag frisk og veludhvilet efter en god nats søvn i denne luksuriøse seng, der giver dig den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet.

Scroll to Top